دوره 7، شماره 3 - ( پاییز 1394 )                   جلد 7 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (3485 مشاهده)

مقدمهتعیین اولویت‌های پژوهشی نقش مهمی در جلوگیری از اتلاف منابع دارد و باعث می‌شود اجرای پژوهش‌ها بر اساس نیازهای واقعی باشد. در این مطالعه برآنیم تا با تعیین اولویت‌های تحقیقاتی نظام مدیریت بلایا در استان کرمان در اثربخش‌تر کردن مدیریت بلایا در این استان قدم برداریم

روش: پژوهش حاضر، از نوع کیفی و کاربردی است و جامعه مورد بررسی نیز سازمان‌های مسئول در مدیریت بحران بوده‌اند. داده‌ها به دو صورت میدانی و مطالعۀ اسناد گردآوری شدند که برای تحلیل آنها از روش تحلیل محتوا و آمار توصیفی استفاده شده است.

یافته‌ها: مهم‌ترین اولویت‌های پژوهشی به دست آمده شامل نقش آموزش در کاهش خسارات ناشی از بلایا، تهیۀ نقشۀ راه‌های مناطق مختلف استان، تشکیل بانک اطلاعاتی شهری، روش‌های بهینۀ هماهنگی بین سازمانی و درون سازمانی، بررسی میزان رعایت استانداردهای ساختمان‌سازی در استان، بررسی خطرپذیری شهرستان‌ها و روستاها در برابر سوانح و ارائه راهکارهای حل معضل کم‌آبی بود.

نتیجه‌گیری: لازم است فرایند اولویت‌گذاری به صورت دوره‌ای به عنوان مثال به صورت سالانه انجام گیرد تا اجرای پژوهش‌ها بر اساس نیازهای واقعی باشد. همچنین اولویت‌های تعیین شده، پس از داوری و پایش دقیق به مرحلۀ اجرا درآورده شوند

متن کامل [PDF 337 kb]   (1518 دریافت)    
گزارش کوتاه یا نامه ها : پژوهشي | موضوع مقاله: حمایت روانی در سوانح

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.