دوره 2، شماره 4 - ( زمستان 1389 )                   جلد 2 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Davari K, Shojaei Moghaddam A R, Razavi Motlagh Z S. Relationship Between The Attraction of Participation Methods With Voluntary Activities Among Volunteers of Red Crescent Society of Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad in 2010. jorar 2011; 2 (4)
URL: http://jorar.ir/article-1-87-fa.html
داوری کورش، شجاعی مقدم امیر رضا، رضوی مطلق زهرا سادات. بررسی رابطه بین روش‌های جلب مشارکت با انجام فعالیت‌های داوطلبانه در بین داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در سال 1389. فصلنامه علمی پژوهشی امداد و نجات. 1389; 2 (4)

URL: http://jorar.ir/article-1-87-fa.html


چکیده:   (4029 مشاهده)

مقدمه: با توجه به گسترش روزافزون علم و تکنولو‍ژی روز، روند جلب همکاری افراد متفاوت تر از گذشته است و اتخاذ شیوه و روش مناسب در دعوت به عضویت مردم حائز اهمیت می‌باشد. این پژوهش از این حیث که در بر گیرنده نگرش‌ها و عملکردهای داوطلبان جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد در زمان حضور در یکی از گروه‌های داوطلبی است، می‌تواند نتایجی را به دنبال داشته باشد که با تکیه بر آنها برای تداوم جلب مشارکت‌های مردمی استراتژی مناسبی اتخاذ گردد.
روش‌ها: مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی برروی 400 نفر از داوطلبان استان کهگیلویه و بویر احمد در سال 1389 است. روش پژوهش در این مطالعه، روش همبستگی و ابزار سنجش، پرسشنامه محقق ساخته بود که به شیوه طیف لیکرت طراحی شد. پرسشنامه متشکل از چهل سؤال بود که متغیر مستقل، یعنی روش‌های جلب مشارکت مردم، سه خرده مقیاس (روش‌های چهره به چهره، روش‌های تبلیغات و روش‌های گروه سازی) و متغیر وابسته یعنی انجام فعالیت‌های داوطلبانه چهار خرده مقیاس (انجام فعالیت‌های داوطلبانه گروه‌های حمایت، مهارت، مشارکت و هدایت) را بررسی می‌کرد.
یافته‌ها: براساس یافته‌های این پژوهش، با استفاده از آزمون مجذور کای معلوم شد که از نظر پاسخگویان، بین میزان مشارکت در فعالیت‌های داوطلبانه با میزان استفاده از روش‌های جلب مشارکت رابطه معنی داری وجود دارد (05/0P<).
نتیجه گیری: روش‌های جلب مشارکت تأثیر بالایی در انجام فعالیت‌های داوطلبانه دارد. به تناسب شرایط خاص گروه‌ها ونیز خصوصیات خاص فرهنگی و امکانات موجود می‌توان هم به صورت فردی و هم به صورت گروهی، زمینه‌های جلب مشارکت افراد در فعالیت‌های داوطلبانه را فراهم کرد.

متن کامل [PDF 220 kb]   (1208 دریافت)    
گزارش کوتاه یا نامه ها : پژوهشي | موضوع مقاله: حمایت روانی در سوانح

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه عمومی نشریات یکتاوب می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | http://www.journalsystem.ir/demo5

Designed & Developed by : Yektaweb